Αυστραλιανό κίνημα υπογραφών για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ

Μαζί πιο δυνατοί.

Αυτό το κίνημα υπογραφών έχει έρθει από τα κάτω, είναι ένα λαϊκό αίτημα και ξεκίνησε από έναν ελληνοαυστραλό. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει 24185 υπογραφές. Είναι ένα στρατηγικά στοχοθετημένο μονοπάτι προς την ελευθερία του Ασάνζ και ήδη προκαλεί αλλαγές. Έχει χακαριστεί και δεχθεί επιθέσεις, είχε εκτροχιαστεί, αλλά τώρα έχει επιστρέψει στην τροχιά του, και κανείς δεν θα το σταματήσει, γιατί ο κόσμος που έχει καταλάβει πώς και γιατί το κίνημα δημιουργήθηκε και πώς θα οδηγήσει στην ελευθερία του Τζούλιαν Ασάνζ είναι πάρα πολύς. Παράλληλα με το πολυεπίπεδο παγκόσμιο κίνημα (του οποίου το δικό σου κομμάτι είναι πολύ σημαντικό [απευθύνεται στους Έλληνες]), μόνο μέσω μιας συλλογικής και πολυεπίπεδης προσέγγυσης θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την ελευθερία του. Θα κερδίσει την ελευθερία του. Αυτός ο ήρωας δεν θα επιτρέψουμε να δολοφονηθεί ή φιμωθεί. Είναι εκπρόσωπος μιας μαζική αλλαγής προς το καλύτερο.

Στέλνω σημειωμάτα για υπογραφή στον πρωθυπουργό, στον υπουργό εξωτερικών και στους 226 εκλεγμένους γερουσιαστές και βουλευτές που συνθέτουν ολόκληρη την αυστραλιανή κυβέρνηση. Σε όλους τους παραδίδονται σημειώματα δύο φορές την εβδομάδα μέσω του διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αυστραλιανού κοινοβουλίου. Μου παραδίδεται έγγραφη αναφορά της παράδοσης τους σε e-mail, οπότε όλοι την λαμβάνουν. Ο πρωθυπουργός λαμβάνει ένα δεύτερο σημείωμα κάθε φορά μέσω της πύλης επικοινωνίας “επικοινωνήστε με τον πρωθυπουργό σας”, οπότε εκείνος λαμβάνει 4 σημειώματα την εβδομάδα.

Ποιος είμαι εγώ; Είμαι ένας κανονικός πολίτης, όμως σε μια προηγούμενη ζωή θα μπορούσατε να με πείτε ειδικό στις εκστρατείες (προώθησης), με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας κι έχοντας δεχτεί καθοδήγηση από μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου, αν όχι τους μεγαλύτερους. Δεν δέχομαι δωρέες ή πληρωμές — $0. Δεν θα επιτρέψω στα χρήματα να σπιλώσουν αυτό το κίνημα. Το πάθος μου για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ πηγάζει από τις ελληνικές μου ρίζες. Έχω στο αίμα μου τον Έλληνα ήρωα της Επανάστασης Αναγνωσταρά και η απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ τώρα είναι το σημείο στο οποίο εστιαζόμαστε για τη νίκη — μια σύγχρονη μάχη αντίστοιχη της 23ης Μαρτίου 1821, της Μάχης του Βαλτετσίου για την απελευθέρωση της Καλαμάτας στον ελληνικό πόλεμο της ανεξαρτήσιας. Μόνο που αυτή τη φορά η νίκη μας θα είναι η ειρηνική δράση.

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι «το καναρίνι στο ορυχείο», ο προπομπός, και πρέπει να τον βγάλουμε από ‘κει μέσα, για το μέλλον των παιδιών μας

Μαζί πιο δυνατοί.
Φίλιπ Άνταμς (οικογενειακή καταγωγή Αναγνωσταρά)

Phillip Adams No. 2
Phillip Adams

20th Petition Notice Dec Smaller file size

aaaaa22DSC_3881 3 Trimmed off - Copy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: